Вуцов е като скала, Денев круша е в торба, Пена, Цецо, Зафирчето, уж са все добри момчета, но се днеска само маят и не могат да играят. На терена стана каша и не знам коя врата е наша, коя - ваша. Резултат голям и страшен, всеки беше тъй оплашен, пребледнели генерали, пожълтели адмирали. И когато съдията даде края на играта, всички просто онемяхме, и тогава проумняхме че със вас шега не бива, ЛЕВСКИ - туй е страшна сила! Ето вече четвърт век всеки умен, здрав човек ваш привърженик е верен, бил той бял или пък черен! Даже славният Пеле поразпитал е добре дали няма тъй да може някой в ЛЕВСКИ да го сложи, че да може най-подир да намери килипир.
Затова ви аз разправям, че едничко ни остана: Да сме тихи кат водата, да сме ниски кат тревата. И когато постените, по оградите, вратите, даже и на храма Невски, прочетеме САМО ЛЕВСКИ, мирно всички да се спрем, кротко чест да отдадем. Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърца, Има, има истина една – тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ! Да нахлуем всички в сектор Г, за да няма повече свине Няма, няма вече цс*ка, има само ЛЕВСКИ СОФИЯ! Когато над София се мръкне и Ушев си легне пиян, отново пред бюста на ЛЕВСКИ букети от факли горят. И страшно проклинат чорбари- елате и ний ще ви спрем България ражда левскари, милиони левскари безчет! За синьото знаме народно живота си ний ще дадем, че ЛЕВСКИ това е България го знаят по целия свят! Дай си сърцето на синия отбор, Помията с отрова на свинете остави, Сезоните са дълги, но аз не тъжа Шампион е ЛЕВСКИ, о, ЛЕВСКИ СОФИЯ! Не искам аз други да обичам, Не искам аз чорбарската любов Сърцето си на ЛЕВСКИ аз обричам, И пазя го изпълнено с любов! Върнете името на стария отбор, И ний ще наложим пак "синия терор", Че ЛЕВСКИ - име свято, помнете това, Смърт за Милко Балев, смърт за цс*ка! В Пловдив ще отидем, ще разбием майните, песен ще запеем за отбора най-велик, (а той е) ЛЕВСКИ ШАМПИОН, ША-ЛА-ЛА-ЛА-ЛА! Ти носиш легендарно име на българин, велик човек - с легенди спортни днес гориме във този динамичен век...
Славата му на великолепен играч и спортсмен на терена привлича публиката като магнит и тя изпълва стадионите до краен предел, за да наблюдава "чудото" Гунди. На 4ти февруари Гунди преминава в Ботев (Пд) - армейски тим, в който отслужва военният си дълг към България. В същата година Ботев спечелва Купата на Съветската Армия, а през есента участва в Европейския турнир за Купата на УЕФА. Пловдивския тим достига до най-голямия си успех - четвъртфинал, отпадайки от испанския гранд Атлетико (Мадрид).
А до Хасково с рейс, и на връщане пеша, цс*ка скрибуца, дайте им каруца. 7:2 е резултат, най-велик на този свят, eeeeeeeeeeeee честит юбилей! Пак сърцата са ни пълни Пак стадиона ще е син Синьо знаме ще се вей "Само ЛЕВСКИ" ще се пей Е-е-е-е, сини богове Цялата земя пред вас на колене! Ние, всички цесекисти, до един рецидивисти, викнахме до небесата Най-добри сме в страната. Ала Гунди прокурора ни наказа с 3 гола Богданов, при все новак, Ни набута един, и то как! Майстор Янко от далече още два ни ги навлече, па и Сашо по крилото оформи го на таблото.
Съобщиха, че в нашата столица София, На Гунди родил му се син. На много противници, ЛЕВСКИ прекърши гръбнака, И стана кошмар, И много вратари със ужас потръпват щом чуят от някой - "левскар"! "Червените дяволи" в Белгия казват че щом името "Гунди" дочуят, на пътя се спират, прекръстват се, и плахо си в пазвата плюят. Флоренция дълго за тях ще си спомня, за Гунди не дал им покой! На внуците даже със страх ще разказват, За страшния български бой.
А Гунди, усмихнат, завърна се в София, Донесъл ни два гола в дар, Показал на всички във стара Европа, Какъв е играчът- "левскар"! И ний сме сини фенове милиони Обиколили всички стадиони Разбили всички видове отбори Обичаме ви сини шампиони Оле, оле, оле, оле... И като стъпи ЛЕВСКИ на терена Свинете свалят гащи до колена И сини знамена се там развяват Свинете духат и газа си дават Чорбари жалки вий пак сте втори А ний сме синьо-бели шампиони яжте лайна ний сме шампиони И ний сме луди хулигани От нас се плашат и англичани И пием бира ний като разпрани Ние сме софийски хулигани (пее се с мелодията на "By the rivers of Babylon") На площад Сан Бабила, и на кула Айфела, синьо знаме ще се вей, само ЛЕВСКИ ШАМПИОН се пей.
((ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΆ<<<<)) Κισσαμικός
LIVE Streaming: Πανσερραϊκός - Ηρακλής - SPORT24